Aanvraag indienen   06 - 53 364 362   angelien@angeliencares.nl
 

Alle Recensies

Bekijk alle recensies die we van tevreden klanten hebben gekregen

Recensie schrijven


Heb mijn kraamweek van mijn zoontje super fijn ervaren met Angelien als kraamverzorgster en 3 jaar later weer met de geboorte van mijn dochter. Altijd alles lekker schoon en opgeruimd in huis. Een topper en fijn in de omgang. En dus zeker een aanrader:)

Jacqueline

Slurink

Angelien was onze kraamverzorgster na de geboorte van ons eerste kindje. Als je alles voor het eerst meemaakt en veel dingen nieuw zijn is het fijn om iemand in huis te hebben zoals zij. Een professional die meedenkt, zorgvuldig en netjes is, maar er ook voor zorgde dat het ontspannen was. Ze heeft ons goed verzorgd tijdens de kraamweek, maar ons en ook het huis aan het einde van de week goed achtergelaten. Zo konden we rustig ons ritme zelf verder oppakken. Wij kunnen dankzij Angelien terugkijken op een bijzondere eerste week.

B.

van den Berg

Wat een bijzondere fijne kraamweek hebben wij gehad met Angelien. Wat Angelien cares zo bijzonder maakt is de fijne zorg voor moeder en kind een luisterend oor, veel kennis en ondersteuning in het huishouden waardoor wij heerlijk konden genieten van onze baby. Angelien laat je in je waarde wat wij als heel prettig hebben ervaren.

Saskia

Blok