Aanvraag indienen   06 - 53 364 362   angelien@angeliencares.nl
Kraamverzorging Kampen

Welkom bij AngelienCareS.

Alles voor goede zorg

Kraamverzorging Zwolle
 
 

Gefeliciteerd met jullie
zwangerschap!

 

Als je zwanger bent, staat je een bijzondere en mooie tijd te wachten. Liefde, geluk, trots en blijdschap, maar ook gevoelens van onzekerheid of bezorgdheid kunnen door je heen gaan als je denkt aan het moment van de geboorte! Wat is het dan prettig om een kraamverzorgster in huis te hebben, die de zorg voor jou, je kindje en je hele gezin begeleidt. Zodat jullie kraamtijd een onvergetelijke tijd wordt van samen jullie baby leren kennen, verzorgen, rusten en ervan genieten. AngelienCares werkt zelfstandig. Ik, Angelien van Moerkerk, ben er voor jullie vanaf de aanmelding tot na de kraamweek. Dat is wel zo prettig! Mochten jullie eerst willen kennismaken voordat je inschrijft, dan is dat ook mogelijk.

Kraamzorg

Je kan mij zien als de ogen en oren van de verloskundige. De zorg voor moeder en de baby is mijn eerste prioriteit. De controles worden elke dag bijgehouden en bij bijzonderheden overleg ik met de verloskundige.

Meer lezen

Over mij

Ik ben Angelien van Moerkerk, getrouwd met Arjan en moeder van 3 kinderen. Ik ben geboren en getogen in Kampen en woon er nog steeds met veel plezier.

Meer lezen